Profesjonalne automaty do lodów

Dużo przedsiębiorstw oferuje sprzedaż maszyny do lodów oraz automaty do granity. Firmy te współpracują z wieloma punktami hotelarskimi w kraju. Gdy Twoim zajęciem, jest również handel lodami to polecamy sprawdzić jaka jest propozycja sprzedażowa na nowoczesne automaty do lodów włoskich. Sprzedawcy maszyn mają znający się na temacie zespół pracowników, który z chęcią udzieli rad przy wyborze odpowiedniej maszyny do lodów. W polecanym sklepie spośród dużego wyboru, każdy przedsiębiorca wyszuka najlepszy dla siebie automat do lodów. Te maszyny są użytkowane w przydrożnych punktach z lodami, w lokalach gastronomicznych, w dużych kawiarniach, icebarach i hotelarstwie. U wszystkich sprzedawców sprawują się doskonale!

Automaty do lodów dla gastronomii i hotelarstwa

Wielu producentów ma w swoich sklepach profesjonalne maszyny do lodów twardych o doskonałej produkcyjności. Urządzenia te pozwalają na chłodzenie od 25 do 60 litrów substancji lodowej w godzinę. Model maszyny zaleca się wybrać do swoich wymagań, posiadanej przestrzeni w lokalu i sytuacji finansowej, tak aby uwzględnić swoje marzenia w 100%. Oferowane automaty do lodów mają możliwość przygotowania dwóch smaków oraz miksu lodów. Automaty chłodzą masę powietrzem, lecz posiadamy również maszyny, które chłodzą naprzemiennie wodą.

Przepyszne lody dla ochłody


W ofercie posiadamy automaty do lodów amerykańskich – są to bardzo popularne desery, zwłaszcza w trakcie gorącego lata. Proponowane automaty dają możliwość przygotowania delikatnej masy lodowej. Sama struktura lodów jest aksamitna i puszysta poprzez zastosowaniu napowietrzania masy. Lody serwuje się najczęściej w wafelkach, lecz w sprzedaży pojawiają się również desery w kubkach. Masę lodową można również serwować w kielichach z owocami i musem. Forma podania lodów jest dowolna i zależy od upodobań gastronoma. Lody amerykańskie wyróżniają się twardszą strukturą i znacznie bardziej zakręconą formą niż lody włoskie. Najczęściej lody amerykańskie określane są przez klientów „świderkami”. Lody włoskie są delikatniejsze i mniej cięższe w strukturze niż amerykańskie. Znacznie szybciej się też rozpuszczają. Zarówno lody włoskie, jak również lody amerykańskie produkowane są za pomocą automatów do lodów, które mamy w ofercie.